Opx7070csdkubagkpjwu

Digital mindfulness

Bewust en gezond omgaan met digitale tools

Digitale tools zijn niet meer weg te denken uit onze dagelijkse realiteit. We krijgen zoveel impulsen en informatie te verwerken dat onze hersenen constant geprikkeld worden. In deze modulen ontdek je hoe je hier op een mindful manier mee kan omgaan. Waarom moeten we ons bewust zijn van de gevolgen van hyperconnectiviteit? Hoe kan je bewuster en gezonder omgaan met de digitale tools van vandaag en hoe kan je dit ook op het werk toepassen.

"Digital mindfulness" maakt deel uit van een E-learning reeks "Mindful werken" die bestaat uit 7 modules. Je vindt hieronder de info over alle onderdelen terug. Je kan zelf kiezen welke module(s) je wil volgen. Als je de hele reeks volgt, krijg je 2 modules gratis!


Digital mindfulness
(1 module)
€ 59
Inschrijven
Mindful werken
(5 modules + 2 gratis)
€ 295
Inschrijven

Deze prijzen zijn incl. 21% BTW. Wil je een factuur?
Mail je facturatiegegevens naar [email protected] en we bezorgen je een factuur.Course Curriculum


  Wat is digital mindfulness?
Available in days
days after you enroll
  Waarom digital mindfulness?
Available in days
days after you enroll


Griet Deca, Chief Happiness en Co-founder van Tryangle begeleidt je met veel enthousiasme door deze E-learning reeks rond "Mindful Werken". Tijdens haar jarenlange ervaring als business-trainer in verschillende domeinen (talen, communicatie) merkte ze op dat stress een grote rol speelt op heel veel terreinen van het professionele leven. In 2015 behaalde ze het certificaat van Stress- en Burn-out coach, zocht haar weg in diverse bijscholingen en opleidingen in binnen- en buitenland rond mindfulness, welzijn en werkgeluk en richtte in 2017 samen met Kim Hilgert Tryangle op. Ze is auteur van "Van welvaart naar Werkgeluk" en Gelukspersoonlijkheid van het jaar 2019. Bij deze Chief Happiness ben je in goede handen!

Tryangle werkt samen met bedrijven aan het welzijn en werkgeluk van werknemers.
We helpen werkgeluk integreren in de algemene bedrijfsstrategie voor meer engagement, hogere productiviteit en minder absenteïsme.

We ondersteunen en begeleiden de uitvoering van welzijnsinterventies en werkgelukactiviteiten met oplossingen op maat onder de vorm van workshops, trainingen, coaching, teambuilding, consulting, webinars, lezingen,... én E-learning!

Frequently Asked Questions


Wanneer start en eindigt de module?
De module start nu en eindigt nooit! Je hebt levenslang toegang tot de content van deze cursus, dus je kan op je eigen tempo de content doornemen en opnieuw en opnieuw... Veel plezier!
Hoe lang heb ik toegang tot de module?
Wat zou je denken van levenslang? Als je inschrijft, heb je vanaf nu tot altijd toegang tot het materiaal op om het even welk toestel!
Wat als ik toch niet tevreden ben?
We zouden niet kunnen leven met het idee dat je niet tevreden bent, dus contacteer ons binnen 7 dagen en we betalen je het inschrijvingsgeld terug.
Waarom zou ik in één keer de hele reeks volgen?
Goede vraag! Niet alleen krijg je dan het volledige plaatje rond "Mindful werken" en kan je je werkdag aangenamer en minder stressvol maken, maar je krijgt ook nog eens één module gratis bij aankoop van de hele reeks. Goed plan toch?