Mindful meetings

Efficiënter en aangenamer vergaderen

“Meetings zijn altijd saai en voorspelbaar”, “Meetings zijn een noodzakelijk kwaad,maar niemand wordt er vrolijk van”. Sta ons toe om dit tegen te spreken en ontdek in deze training hoe een vergadering tegelijk nuttig, productief en aangenaam kan zijn.

Via concrete voorbeelden zetten we de bakens uit voor meer bewustzijn en meer doelgerichtheid in vergaderingen. Maak kennis met een aantal alternatieve vergadertechnieken waarin we de basisprincipes van mindfulness leren toepassen. Dit kan er enkel maar voor zorgen dat je de juiste mensen in de meeting hebt en dat die deelnemers gemotiveerd zijn, actief deelnemen en vooral hun (en jouw) tijd niet verspillen.

"Mindful meetings" maakt deel uit van een E-learning reeks "Mindful werken" die bestaat uit 7 modules. Je vindt hieronder de info over alle onderdelen terug. Je kan zelf kiezen welke module(s) je wil volgen. Als je de hele reeks volgt, krijg je 2 modules gratis.

Nog geen idee wat mindfulness is? Volg dan zeker eerst de module "Introductie tot mindfulness". Dit zal je helpen "Mindful communiceren" ten volle te benutten.Griet Deca, Chief Happiness en Co-founder van Tryangle begeleidt je met veel enthousiasme door deze E-learning reeks rond "Mindful Werken". Tijdens haar jarenlange ervaring als business-trainer in verschillende domeinen (talen, communicatie) merkte ze op dat stress een grote rol speelt op heel veel terreinen van het professionele leven. In 2015 behaalde ze het certificaat van Stress- en Burn-out coach, zocht haar weg in diverse bijscholingen en opleidingen in binnen- en buitenland rond mindfulness, welzijn en werkgeluk en richtte in 2017 samen met Kim Hilgert Tryangle op. Ze is auteur van "Van welvaart naar Werkgeluk" en Gelukspersoonlijkheid van het jaar 2019. Bij deze Chief Happiness ben je in goede handen!


Tryangle werkt samen met bedrijven aan het welzijn en werkgeluk van werknemers.
We helpen werkgeluk integreren in de algemene bedrijfsstrategie voor meer engagement, hogere productiviteit en minder absenteïsme.

We ondersteunen en begeleiden de uitvoering van welzijnsinterventies en werkgelukactiviteiten met oplossingen op maat onder de vorm van workshops, trainingen, coaching, teambuilding, consulting, webinars, lezingen,... én E-learning!

Frequently Asked Questions


Wanneer start en eindigt de module?
De module start nu en eindigt nooit! Je hebt levenslang toegang tot de content van deze cursus, dus je kan op je eigen tempo de content doornemen en opnieuw en opnieuw... Veel plezier!
Hoe lang heb ik toegang tot de module?
Wat zou je denken van levenslang? Als je inschrijft, heb je vanaf nu tot altijd toegang tot het materiaal op om het even welk toestel!
Wat als ik toch niet tevreden ben?
We zouden niet kunnen leven met het idee dat je niet tevreden bent, dus contacteer ons binnen 7 dagen en we betalen je het inschrijvingsgeld terug.
Waarom zou ik in één keer de hele reeks volgen?
Goede vraag! Niet alleen krijg je dan het volledige plaatje rond "Mindful werken" en kan je je werkdag aangenamer en minder stressvol maken, maar je krijgt ook nog eens 2 modules gratis bij aankoop van de hele reeks. Goed plan toch?