Mindful werken

7 modules voor een minder stressvolle en bewustere werkdag


Dat mindful leven stress vermindert, is al langer bewezen. In deze E-learning reeks passen we de principes van mindfulness toe op jouw werkrealiteit.

Je leert hoe meer bewust te zijn van wat je doet op dit moment in plaats van te piekeren over gisteren of morgen en je krijgt concrete tips mee om minder stress toe te laten en meer rust te creëren op verschillende vlakken van je professioneel leven.

Deze cursus bestaat uit 7 modules die elk een ander aspect van mindfulness op het werk belichten. Je kan de modules afzonderlijk ontdekken of de hele reeks volgen.

De toegang tot de cursus is onbeperkt en je kan dus volledig op je eigen tempo de inhoud doornemen. Bovendien krijg je 2 modules gratis als je de volledige reeks kiest! Waar wacht je op?


Mindful werken: de 7 modules

Introductie tot Mindfulness

Mindful aan je dag beginnen

Mindful communiceren

Mindful lunch

Mindful meetings

Mindful je dag afsluiten

Digital mindfulness

Schrijf je nu in!

 

5 modules + 2 gratis, voor slechts 295 EUR !Wat mag je verwachten per module?

75 minuten video * een online of offline werkboek * praktijkopdrachten * leeslijst en extra materiaal


De E-learning Mindful werken bevatte voor mij waardevol advies en onmiddellijk bruikbare tips. Er werd een mooie balans bewaard tussen de theorie enerzijds en de praktijk anderzijds via (creatieve) oefeningen en vragen. Het wat, hoe en waarom van mindfulness op het werk werd stapje voor stapje helder uitgelegd, doorspekt met een fijne noot humor. Ik was blij verrast dat er ook een leeslijst werd voorgesteld om je nog verder te verdiepen in de materie. Top!"

- Leen Van Sand Marketing Expert, Dela Belgium

Frequently Asked Questions


Wanneer start en eindigt de E-learning?
De module start nu en eindigt nooit! Je hebt levenslang toegang tot de content van deze cursus, dus je kan op je eigen tempo de content doornemen en opnieuw en opnieuw... Veel plezier!
Hoe lang heb ik toegang?
Wat zou je denken van levenslang? Als je inschrijft, heb je vanaf nu tot altijd toegang tot het materiaal op om het even welk toestel!
Wat als ik toch niet tevreden ben?
We zouden niet kunnen leven met het idee dat je niet tevreden bent, dus contacteer ons binnen 7 dagen en we betalen je het inschrijvingsgeld terug.
Waarom zou ik in één keer de hele reeks volgen?
Goede vraag! Niet alleen krijg je dan het volledige plaatje rond "Mindful werken" en kan je je werkdag aangenamer en minder stressvol maken, maar je krijgt ook nog eens twee modules gratis bij aankoop van de hele reeks. Goed plan toch?

Get started now!