Stress en burn-out herkennen en bespreekbaar maken

Ruim 16% van de werkende Belgen lijdt aan burn-out of zit in de gevarenzone. 1 op 6 medewerkers vertoont symptomen van burn-out en 1 op 5 medewerkers staat aan de rand van uitputting. Werk aan de winkel, dus!

Een vroege detectie en preventie van stress kan namelijk veel problemen voorkomen. Zowel op individueel vlak als binnen een team of organisatie is het mogelijk tekenen van toxische stress te herkennen en erkennen, dit bespreekbaar te maken en op die manier aan primaire en secundaire preventie te doen.

En dit is precies wat uitgebreid aan bod komt in deze e-learning "Stress en burn-out herkennen en bespreekbaar maken".

De toegang tot de e-learning is onbeperkt: Je kan dus volledig op je eigen tempo de inhoud doornemen of de cursus en de bijhorende oefeningen zo vaak als opfrissen als je wil.


Get started now!Wat leer je in deze cursus?

Dankzij deze e-learning:

- leer je toxische stress tijdig herkennen (bij jezelf en bij anderen)

- ontdek je wat burn-out precies is

- leer je hoe je met medewerkers het gesprek kan aangaan over stress en burn-out

- leer je hoe je preventie op individueel en collectief vlak kan aanpakken.

Tryangle werkt samen met organisaties aan het welzijn en werkgeluk van medewerkers.We helpen werkgeluk integreren in de algemene bedrijfsstrategie voor meer engagement, hogere productiviteit en minder absenteïsme.
We ondersteunen en begeleiden de uitvoering van welzijnsinterventies en werkgelukactiviteiten met oplossingen op maat onder de vorm van workshops, trainingen, coaching, teambuilding, consulting, webinars, lezingen... en e-learning!

Neem contact met ons op indien je interesse hebt in een pakketprijs om deze e-learning aan te bieden aan een grotere groep medewerkers uit je team of organisatie.

Get started now!